۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱:۴۵

مدیرکل بنیاد مسکن بوشهر تاکید کرد؛

بازدیدهای میدانی از روستاهای استان بوشهر به صورت مستمر صورت گیرد

بازدیدهای میدانی از روستاهای استان بوشهر به صورت مستمر صورت گیرد

بوشهر- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: مدیران بنیاد مسکن با حضور میدانی در روستاها و هم‌اندیشی با ساکنین نسبت به بررسی مشکلات وو اجرای پروژه‌های مهم اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مقدم چهارشنبه شب در نشست با مدیران بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه نباید در پاسخ به درخواست تغییر کاربری زمین تعلل شود، تأکید کرد: روند ارائه خدمت به مردم شتاب بهتری بگیرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: در راستای اجرای بهتر رسالت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مدیران بنیاد مسکن با حضور میدانی در روستاها و هم‌اندیشی با ساکنین نسبت به بررسی مشکلات و اجرای پروژه‌های مهم اقدام کنند.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته جهت افزایش اعتبار قیر رایگان گفت: تأمین اعتبار قیر رایگان فرصت بسیار مناسبی برای عمران و آبادانی روستاها فراهم کرده است که برای ایجاد نهضت ملی آسفالت در این استان، باید پروژه‌های آسفالت معابر روستایی با حساسیت ویژه‌ای دنبال شود.

وی در ادامه خواستار مستندسازی پروژه‌های بنیاد مسکن در سطح استان شد.

کد خبر 5509970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha